Αρχική arrow Χονδρική Πώληση
Χονδρική Πώληση - Αντιπροσωπείες Εκτύπωση E-mail
   

 Νυφικα Andrea Couture

   
   
  Το Promessi είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου νυφικών Andrea Couture για όλη την Ελλάδα. Ο οίκος Andrea Couture δημιουργεί μοναδικά νυφικά σχεδιασμένα και ραμμένα εξολοκλήρου στην Ιταλία. Η ποιότητα των υλικών και της εργασίας είναι φανερή με την πρώτη ματιά. Οι σειρές Andrea Couture είναι από 100% καθαρό μετάξι, ενώ στις σειρές Proposte by Anita G χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας. Υπάρχει μια πληθώρα σχεδίων που ανανεώνεται συνέχεια κάθε σεζόν. Οι collections που είναι διαθέσιμες καλύπτουν πλήρως της απαιτήσεις της ελληνίδας νύφης δίνοντάς τους ένα μοναδικό στυλ.
   
   
 Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις πολλών πελατών και επισκεπτών της ιστοσελίδας μας από όλη την Ελλάδα, αναζητούμε αντιπροσώπους σε όλους τους νομούς. Σκοπός μας είναι τα νυφικά Andrea Couture να είναι προσβάσιμα από όλες τις υποψήφιες νύφες. 
   
   
  Εάν έχετε κατάστημα νυφικών και ενδιαφέρεστε να δώσετε στους πελάτες μοναδικές σχεδιαστικές και ποιοτικές λύσεις επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα εδώ...
   
         
 
Advertisement